Hoe werkt het?

BodoethetZo
Na een telefonische kennismaking maken we een afspraak en kom ik bij je langs voor een intakegesprek. We maken  persoonlijk kennis met elkaar, we bekijken de situatie waarvoor je hulp vraagt en we bespreken dan samen de wensen, de mogelijkheden, maar ook de moeilijkheden.

Hoeveel tijd we nodig zullen hebben om samen de klus te klaren is afhankelijk van meerdere factoren;

  • De hoeveelheid aan spullen en/of papieren die je hebt,
  • Welke en hoeveel ruimtes je wilt aanpakken,
  • De periode dat je chaos in je huis en/of hoofd ervaart,
  • De snelheid waarmee je beslissingen durft en kan nemen.

Na het intakegesprek kan ik een inschatting maken van de tijd die we nodig zullen hebben.
Wil jij met mij aan de slag dan maken we een eerste afspraak van 3 uur. Dat is de minimale duur voor een zichtbaar resultaat zonder dat we het risico lopen dat het je teveel wordt en we jouw grenzen over gaan.
We gaan altijd samen aan de slag. We beginnen de eerste afspraak met datgene wat we besproken hebben tijdens de intake en wat jou de meeste stress oplevert.
Jij bepaalt het tempo en we maken samen afspraken over de te volgen gang van zaken. Ik help je bij het maken van je keuzes en geef je zoveel mogelijk tips die we meteen zullen toepassen. Aan het eind van de eerste afspraak bespreken we hoe jij het ervaren hebt. We bespreken hoe je eventueel zelf verder kunt gaan. Na een afgesproken periode neem ik dan contact met je op voor een telefonische evaluatie. We kijken hoe het met je gaat, of alles nog naar wens verloopt of dat je eventueel een vervolgafspraak wilt maken.

Een opgeruimd huis of werkplek werkt door in je verdere bestaan. Er ontstaat tijd en ruimte voor nieuwe bezigheden waar je de laatste tijd niet meer aan toe kon komen.

Als Professional Organizer wil ik je helpen je weer fijn te voelen in je eigen huis of werkplek. Dat je keuzes kunt maken over wat mag blijven en wat weg kan uit je leven. Dat je structuur en overzicht kunt aanbrengen in je leefruimtes en werkplek.

Het is begrijpelijk dat het spannend is om mij bij je thuis te ontvangen. Ik vind betrouwbaarheid heel erg belangrijk en ga vertrouwelijk om met alles wat ik hoor en zie bij jou thuis.