Wie is BodoethetZo?

BodoethetZo = Bo Schenk (1978) en ik ben Professional Organizer in Rotterdam en omstreken. De opleiding tot Professional Organizer heb ik gevolgd bij de NBPO. Daarnaast ben ik Sociaal Pedagogisch Werkster.
Het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis in een gezinsvervangendtehuis, een individuele woonsituatie, een crisisopvang of thuisondersteuning. Ik heb dit altijd vol overgave en enthousiasme gedaan.

Na een carrière switch heb ik gewerkt als manager bij een grafisch ontwerpbureau. Daar heb ik mijn creatieve, organiserende talenten goed kunnen ontwikkelen.

Ik ben moeder van 2 kinderen in de leeftijd van 10 en 7 jaar. Ik weet hoe hectisch het kan zijn om werk en gezin te combineren. Vanuit die ervaring kan en wil ik je ook graag verder helpen. Zelf hou ik van een opgeruimd huis en hou ervan om orde en structuur aan te brengen in mijn huis en in mijn administratie. Daarnaast vind ik het heerlijk om mijn eigen huis (en die van anderen) in te richten en te stylen. Vaak zie ik andere oplossingen, mogelijkheden en veranderingen die anderen zelf niet zien.

Waar mijn hart ligt is de ondersteuning van mensen die net dat extra zetje nodig hebben, die motivatie en sturing kunnen gebruiken. Waar een luisterend oor en een goed gesprek op zijn plaats zijn, waar overzicht en hulp geboden kan worden en ook een lach zorgt voor een aangenaam gevoel. Ik heb inzicht en overzicht, ik overzie situaties, geniet van ‘succes’ momentjes, werk graag aan projecten, ben handig en positief ingesteld.

Wil je samen met mij je huis, je werkplek of je administratie aanpakken?
Neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord per telefoon of beantwoord je vragen ook per mail. Ik ben telefonisch en per mail op werkdagen van 9.00 tot 17.00 bereikbaar.